20% Korting op vloeren

JOUW VLOER, DE BLIKVANGER IN JE HUIS!

Laat je inspireren door de nieuwste vloertrends. Wist je dat niet de bank of de kleur op de muur, maar de vloer de grootste blikvanger thuis is? Het is dé basis om de juiste sfeer neer te zetten. Van tapijt, dat uitzonderlijk goed isoleert, tot het gemak van een PVC vloer. Van slijtvast en duurzaam tot makkelijk schoon te houden.
Toe aan een nieuwe sfeermaker? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer. Wij hebben een hele uitgebreide collectie karpetten, tapijten, vinyl,
marmoleum, laminaat en niet in de laatste plaats PVC vloeren. Kies je voor praktisch of kies je voor sfeer? Bij ons ben je aan het juiste adres. Kom naar onze winkel en
profiteer t/m 7 oktober 2023 van 20% korting op vloeren.
Vraag naar de voorwaarden.

Colors@Home Leenders dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Leenders snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Panningen bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen